Ondernemers Krediet Goedkoop

Lening Zelfstandig Ondernemers

OndernemersKrediet

Let Op! Geld Lenen kost Geld

Consumptief Krediet Zelfstandige

Als zelfstandige weet je, dat het niet makkelijk is om een krediet verstrekt te krijgen. Je zou - als ondernemer - ook best een doorlopend krediet of persoonlijke lening willen hebben. Gelukkig is het wel mogelijk om via de Spaar en Krediet Experts een Consumptief Krediet aan te vragen voor een zelfstandige. Een blanco krediet, dus zonder onderpand. Een ondernemer kunnen wij - rekening houdend met bepaalde voorwaarden - helpen aan een doorlopend krediet of een persoonlijke lening tot een bedrag van € 50.000,--.

Voorwaarden Krediet Ondernemers

Een zelfstandig ondernemer kanbij ons een Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening tot € 50.000,-- aanvragen. Houd bij het aanvragen van de lening wel rekening met de volgende voorwaarden:
- Het bestedingsdoel van het krediet moet prive zijn
- Het bedrijf moet minimaal drie jaar bestaan
- Je moet zelf minimaal drie jaar in het bedrijf werkzaam zijn
- Je moet van de laatste drie jaar complete en gecontroleerde balans, verlies en winstrekening aanleveren
- Je bent in het bezit van een eigen woning
- Je bent BKR bekend, maar zonder enige negatieve codering

Krediet Zelfstandig Ondernemer Aanvragen

Als je voldoet aan bovengenoemde voorwaarden, kun je een Lening voor Zelfstandig Ondernemer aanvragen. Hier kun je een Krediet Voor Ondernemer of Zelfstandige Aanvragen. LET OP: Bij de inkomensspecificatie wordt een beroep gevraagd. Hier vul je dan "Zelfstandig" in. Ook de overige vragen kun je compleet beantwoorden. Je aanvraag wordt dan beoordeeld door de bank en na eerste goedkeuren kun je ons je cijfers van de afgelopen drie jaar sturen. Een beoordeling zal snel worden gedaan.

Financiele Lease Zakelijk

Als zelfstandige kun je bovengenoemde consumptieve kredieten aanvragen, maarOnze site kan je ook verder helpen als je zakelijk een Financiele Lease tot maximaal € 125.000,-- wilt. Een Financiele Lease is een geschikte leenvorm als je een auto of bestelwagen (tot 3.500 kg) zakelijk wilt kopen. Een lening tot de volledige aankoopsom van de auto of bestelauto is mogelijk (exclusief BTW) in maximaal 72 maanden. Bij een Financiele Lease ben je meteen economisch eigenaar van de auto en/of bestelauto. En na betaling van de laatste termijn voor je auto en/of bestelwagen ben je ook juridisch eigenaar. Hier kun je een Financiele Lease Zakelijk Aanvragen.

Ondernemerskrediet met BKR Codering

Wij adviseren niet en wij bemiddelen niet! Voor een Ondernemerskrediet met BKR Codering zijn op het internet uitstekende oplossingen te vinden! Als Ondernemer Geld Lenen ondanks Negatieve BKR Registratie is online goed mogelijk. Kijk daarvoor verder op deze site. Uitgebreide informatie over BKR Bijzonderheidscodes, BKR Coderingen en een Negatieve BKR Notering vind je onder het hoofdstuk BKR Coderingen.