Visa Creditcard MasterCard Aanvragen

Bank CreditCard

Credit Card?

Let Op! Geld Lenen kost Geld

Wat is een CreditCard?

Een CreditCard is een pas waarmee je wereldwijd aankopen met uitgestelde betaling kunt doen. Betaling van je aankoop vindt achteraf plaats. En je kunt wereldwijd geld opnemen bij een geldautomaat. De Credit Card is tijdens een vakantie een veel gebruikt betaalmiddel. Contant geld is dan niet nodig. Een CreditCard (= kredietkaart) is daarom makkelijk en in sommige gevallen zelfs onmisbaar. Internet Betalingen vinden ook vaak plaats met een CreditCard. Een Credit Card is gekoppeld aan je prive bankrekening. Terug betaling kan binnen drie weken volledig van je rekening. Of je kunt gebruik maken van een aflossing in termijnen na gebruik van een creditcard. De rente op jaarbasis kan oplopen tot maximaal 15%. Deze faciliteit is niet goedkoop.

Bestedingslimiet CreditCard

De Bestedingslimiet van een Credit Card is de kredietlimiet van de CreditCard. Het maximum bedrag dat met de kaart kan worden besteed. Dit maximum bedrag geldt per maand. In het algemeen heeft een Credit Card een bestedingslimiet van € 2.500,--. Maar de kredietlimiet van je Kredietkaart kan worden afgestemd op je persoonlijke wensen. Als je op vakantie gaat kan de bestedingslimiet tijdelijk verhoogd worden. Zo heb je altijd voldoende bestedingsruimte.

MasterCard CreditCard. CreditCard met Negatieve BKR Codering

Deze MasterCard Creditcard kun je met Negatieve BKR Registratie aanvragen! En is sinds kort verkrijgbaar in Nederland. MasterCard is een populaire credit card dienst waarmee je overal ter wereld veilig geld kunt betalen. Er zijn 31 miljoen acceptatiepunten wereldwijd! Ook een internetbetaling ( bijv. om te gamen, chatten of daten) kun je met de MasterCard Creditcard doen. De Mastercard Creditcard is een prepaid creditcard. Met deze MasterCard prepaid creditcard kunnen gebruikers online en offline gewoon betalen en geld pinnen. Met de exclusieve MasterCard contactloos technologie op je kaart kun je kleine bedragen in de winkel snel afrekenen. De goedkope creditcard is ook erg populair voor het online boeken van vliegtuig tickets, voor vakantie en wereldreizen of andere internetbetalingen. Een aanvraag voor deze MasterCard Creditcard met BKR Codering is wel mogelijk. Want er vindt geen BKR Toetsing plaats. Zelfs kun je de MasterCard Creditcard met een uitkering of laag inkomen aanvragen. Hier kun je meteen een MasterCard Creditcard Aanvragen.

CreditCard met BKR Codering

Alleen een MasterCard CreditCard kun je met BKR Codering aanvragen. Onze site adviseert verder niet en bemiddelt niet voor een Credit Card met BKR Codering. Een CreditCard ondanks Negatieve BKR Registratie is bij ons kantoor helaas niet mogelijk. Bij geen enkele Nederlandse creditcard-aanbieder is het mogelijk om een reguliere creditcard te krijgen als je een Negatieve BKR Notering hebt. Uitgebreide informatie over BKR Bijzonderheidscodes, BKR Coderingen en een Negatieve BKR Notering vind je onder het hoofdstuk BKR Coderingen.