Wie zijn wij?

Spaar en Krediet Experts

De Spaar en Krediet Experts is een onderdeel van De Hypotheek Experts in Almere. De Spaar en Krediet Experts is een Ongebonden Onafhankelijk Tussenpersoon. Wij zijn gespecialiseerd in advies en bemiddelen in consumentenkrediet. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar voor advies, een toelichting en al uw vragen. En gaat uw voorkeur uit naar een persoonlijk gesprek dan is dat op afspraak mogelijk bij ons op kantoor of bij u thuis. Als ongebonden en onafhankelijk tussenpersoon zijn wij in staat een objectief en eerlijk advies te geven. Wij regelen elke lening aanvraag vertrouwelijk en transparant. Naar onze klant werken wij in alle openheid. Onze oprechte doelstelling is elke consument te helpen aan een zo gunstig mogelijke financiering en goedkoopste lening. Voor het aanvragen van een lening beoordelen wij of je persoonlijke situatie past binnen de geldende normen en of de maandbetaling van de lening voldoet aan je eigen wensen.

De Hypotheek Experts in Almere

De Hypotheek Experts in Almere heeft van rechtswege een vergunning krachtens de Wet Financieel Toezicht (Wft). Onze vergunning geeft ons recht om te adviseren en bemiddelen in leningen, hypotheken en verzekeringen. De Hypotheek Experts in Almere wordt gecontroleerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De AFM houdt onafhankelijk toezicht op de markt van sparen, lenen, beleggen en verzekeren.
Voor de AFM is ‘verstandig lenen’ een erg belangrijk thema. Zowel De Spaar en Krediet Experts als De Hypotheek Experts zijn het hier helemaal mee eens. Hoewel geld lenen uiteindelijk altijd geld kost, kun je kosten besparen door voor de juiste aanbieder en oplossing te kiezen. De Spaar en Krediet Experts streeft er naar een offerte voor de goedkoopste lening uit te brengen met de laagste provisie voor de tussenpersoon. Hierdoor leen je zo goedkoop mogelijk. En hiermee onderschrijven wij de NVF gedragscode. Dit betekent dat wij het belang van onze klanten altijd boven het eigen belang stellen. Wij zijn transparant over onze verdiensten en wij gaan altijd vertrouwelijk om met je gegevens.

Beloning

De Spaar en Krediet Experts heeft geen contractuele verplichtingen tegenover één of meerdere banken of verzekeringsmaatschappijen. De Spaar en Krediet Experts is een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeringsmaatschappij of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal. De Spaar en Krediet Experts is dus volledig vrij in advisering. Hierdoor wordt altijd op grond van een objectieve analyse advies gegeven. Als beloning voor de lening bemiddeling ontvangt De Spaar en Krediet Experts een vergoeding van de bank waar de lening wordt ondergebracht. Dit geldt zowel voor een nieuwe lening als het oversluiten van bestaande leningen. Wij brengen een klant nu of in de toekomst op geen enkele wijze enige kosten in rekening voor advies of bemiddeling voor een lening.
Op basis van het vooraf ingevulde klantprofiel en uitsluitend als je daar behoefte aan hebt kun je in aanmerking komen voor advies over verzekeringen m.b.t. de lening. Met name een overlijdensrisicoverzekering, een arbeidsongeschiktheidsverzekering of een werkloosheidsverzekering. Het advies van de De Spaar en Krediet Experts over een passende overlijdensrisicoverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering of werkloosheidsverzekering is vrijblijvend en gratis. Het verzekeringsadvies is bij De Spaar en Krediet Experts niet verplicht.

Als je een verzekering of meerdere verzekeringen wilt afsluiten ( De Spaar en Krediet Experts bemiddelt met de uitgekozen verzekeringsmaatschappij) voor de lening offreren wij uitsluitend een netto premie. Een netto premie wil zeggen, dat er geen provisie aan De Spaar en Krediet Experts wordt betaald door de verzekeringsmaatschappij.

Alleen het afsluiten van een verzekering of meerdere verzekeringen berekenen wij door aan de klant.
Voor een overlijdensrisicoverzekering berekenen wij € 215,--.
Voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering berekenen wij € 140,--.
Voor een werkloosheidsverzekering berekenen wij € 140,--.

De Spaar en Krediet Experts * Mandarijnstraat 59 * 1326 GS Almere * 036 - 5346350